Menü » Üzleti lehetőség » Fontos tudnivalók
 

Fontos tudnivalók

Megrendeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók

 

Minden esetben figyeljünk a szállítási cím pontos megadására. Különösen fontos, hogy ha magyarországi és külföldi szállítási címet változtatunk, hogy adott rendelésnél a változást ne a megjegyzés rovatba, hanem közvetlenül a „Szállítási adatok módosítások” pontba tegyük meg, mivel a rendszer ez alapján számolja a szállítási díjat, csak így lesz megfelelő a végösszegben szereplő összeg.

 

Külföldi rendeléssel kapcsolatban: amennyiben a rendelés leadásakor nem találunk számunkra megfelelő, a megadáshoz szükséges ország nevet a listában, melyet a rendszer felkínál, abban az esetben az „INTERNATIONAL”-t kell kijelölni.

 

Egyéb megjegyzés: Munkatársak rendelésének leadásakor úgy is elindíthatom a vásárlást, hogy a struktúrán belül kijelölöm az adott munkatárs nevét, akinek rendelni szeretnék és ezt követően lépek a „KOSÁR” menüpontra. Ekkor már nem kell ID számot megjelölnöm, hanem a rendszer automatikusan az Ő adatait kínálja fel. Ezt természetesen le kell ellenőrizni.

 

 

 

FIZETÉSI MÓDOK, LEHETŐSÉGEK ÉS INFORMÁCIÓK

 

· Fizetés áruátvételkor – utánvétes csomagküldés – amennyiben ezt a teljesítést választotta, nincs más dolga, mint a csomag átvételekor a futárnak megfizetni a csomag utánvétes összegét.

 

· Fizetés bankkártyával: a legegyszerűbb és legkényelmesebb fizetési mód. A Webshopos vásárlás után a MEGRENDELEM gomb megnyomásával a FIZETÉS ikonhoz érkezünk el, amely átvezet a Kereskedelmi és Hitelbank oldalára. Négy sor adat beírása után teljesül a fizetés.: 1.sor: Bankkártyaszám beírása | 2.sor: Lejárati idő kiválasztása. | 3. sor: CSC, azaz a kártya hátoldalán lévő háromjegyű biztonsági kód, az American Express kártyánál az elején lévő négyjegyű kód. | 4. sor: e-mail cím megadása: célszerű, mert a tranzakcióról visszajelzést kap

· Az összeg beérkezését követően, amely a banki terminálon azonnal kiegyenlítődik, a kiszállítást teljesítjük
FONTOS: Külföld esetében ez a leghatékonyabb és legkedveltebb fizetési mód, a fogyasztóink számára ezt szoktuk javasolni, így a lehető leggyorsabban jutnak a Moksa Csepp csomaghoz.

 

· Fizetés banki- átutalással, vagy befizetéssel – Ezekben az esetekben a rendelést követően kérjük a megrendelés összegét átutalni vagy befizetni a cég bankszámlaszámára.

Az összeg bankunk által leigazolt beérkezését követően a kiszállítást teljesítjük. FONTOS! Kérjük, hogy banki- átutalás, befizetés esetén az azonosítás érdekében a közlemény rovatba minden esetben tüntesse fel a megrendelés azonosítóját, és a megrendelő nevét.

 

· PayPal fizetés: a fizetési mód előnye, hogy helyi pénznemben veszi le a pénzt a tranzakcióhoz használt bankkártyáról. A PayPal használatával lehetőség nyílik egy kontó nyitására is, amely bármikor használható az internetes vásárlásaihoz. A Webshopos vásárlás után a MEGRENDELEM gomb megnyomásával átvezet a honlapunk a PayPal oldalára, ahol egy angol nyelvű adatlaphoz érkezünk, amelyet ki kell töltenünk, így egyenlítődik ki a fizetésünk.

A PayPal fizetéssel kapcsolatos további útmutatást a Moksa Csepp hivatalos weboldalán is talál.

 

A TERMÉKGYÁRTÓ ÉS WEBSHOP ÜZEMELTETŐ CÉG

 

Cégnév: Móksha Gyógyír Zrt.

Székhely: 2161 Csomád, Szent István u 5.

Levelezés cím: 9401 Sopron, Pf. 91.

Adószám: 24702696-2-13

Közösségi adószám: HU 24702696

Cégjegyzékszám: CG 13-10-041426

Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

 

Ne feledje! A WebIroda / ADMINPULT menüpont további hasznos információkat és lehetőségeket tartalmaz.

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2019.04 »
VaHeKeSzCsPeSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
További események »
Ajánlja oldalunkat ismerősének Elküld
Ez a weboldal nem a Móksha Gyógyír Zrt. hivatalos oldala. Viszonteladó: Organic Vital
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.